top of page

Vaillant Kombi Neden Kapatılmaz

Vaillant Kombi neden kapatılmamalı; Bugünkü sayfamızda kombi kullanıcılarının tasarruf sağlandığı olarak bilinen fakat tamamen sarfiyat yapmalarına neden olan bir durum hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Kombi kullanıldığı zaman kapatılmalı mı yoksa açık mı kalmalı bugün merak ettiğiniz bu sorun hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Bu sayfamızı oluşturmamızın tek nedeni tüketicilerin zaman zaman yaptıkları hataların farkına varmalarını sağlamak ve yapılan hatalar hakkında bilgi vermek istiyoruz. Sizlerde bloğumuzdaki açıklamalarımızı detaylı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Vaillant kombi kullanıcıların kombi kullanımı esnasında yapmış oldukları en büyük hatalardan birsi de kombiyi kullanmadıkları zaman kapatmalarıdır. Kombi kullanılmadığı zaman kullanıcılar tarafından kapatılması tüketiciler tarafından tasarruf olarak bilinmese oysaki sarfiyat olarak bilinir. Kombi doğalgaz ile çalışmasından dolayı elektrikle çalışan cihazlar sınıfındadır. Tüketiciler genel olarak uzun süre kombi dairelerinde olmadıklarında kombi nasıl olsa çalışmayacak elektrik tüketimi de sağlamayacağından dolayı tasarruf elde edebilmeleri için kombiyi kapatırlar. Aslında mantık olarak düşünmek gerekirse herkesin bu şekilde düşünmeleri normal bir durumdur. Kullanıcılar kombiyi kapattıklarında geri döndüklerinde buz gibi bir ortam ile karşılaşırlar. Dairenin ısınmasını sağlamak amacıyla kombi çalıştırılır. Dolayısıyla kullanıcılar daireyi ısıtmak amacıyla kombi ayarını yükseltmeye karar verirler. Soğuk olan daireyi ısıtmak için kombi gereğinden fazla yakıt tüketimi yaparak bu durumda kullanıcıların sarfiyat yaşamalarına neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda kombi yaktığı yakıtın iki katını yakar ve bütçe bakımından karşılaştığınız faturalar karşısında zorlanmanıza neden olur. Ayrıca kullanıcılar geceleri de bu durumu sıklıkla yapmaktadırlar. Aynı şekilde bu durumda sizlere sarfiyatı yaşatır. Bu nedenle sizlerde sarfiyat yaşamamak adına kombi ayarınızı daime belirli ayarda bırakın. Bu şekilde yaptığınız zaman kombiden yana hiçbir zaman sarfiyat yaşamamış olursunuz. Gelen faturalarınızı en uyguna getirebilmek yaptığınız hatalı uygulamaları kesinlikle uygulamayın. Kombi ayarını belirli derecede tutarsanız ortam ısısını da korumuş olursunuz.

Bizler her zaman müşterilerimizin sarfiyat yaşamamaları adına doğru kombi kullanımı konusunda bilgi vermekteyiz. Her zaman sorunlarınızın kısa zaman içerisinde çözümlemek adına çalışmalarımızı uzman teknisyen kadrosu ve çağrı merkezi elemanlarıyla beraber devam etmekteyiz. Vaillant olarak her merak ettiğiniz tüm hususlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page