top of page

Vaillant Servis Çağırmadan Yapılacaklar

Vaillant servis çağırmadan yapılacaklar; Vaillant kombi kullanıcılarında sürekli olarak kombileri ile aslakalı gelen sorunlarında her zaman sorunlarının çözümünü sağlamak adına kaliteli hizmet sunmaktayız. Tüm sorunların kısa zaman içerisinde çözümlenmesi ve siz değerli müşterilerimize garantili hizmet sunmak adına çalışmalarını her daim güvenilir şekilde ilerleten firmamız bugünde her zaman Vaillant Servis olarak hizmetinizde bulunmaya devam edeceğiz.

Vaillant kombilerde meydana gelen arızalar kullanıcıları oldukça merak içerisinde bırakır. Kombi arızası hiçbir zaman yaşanmayacak diye bir durum söz konusu olmamaktadır. Elektronik olan her cihaz mutlaka arızaya geçer. Kullanıcılar kombi ekranında yer alan bazı arıza kodlarını kendileri çözümleyebilirken bazı yapılan işlemler de hiçbir zaman yanıt vermeyebilir. Fakat her zaman yaşanan sorunları arıza gözüyle bakmamalıyız. Çünkü gün olur ki Vaillant kullanıcılarının arıza olarak gördüğü durumlar aslında kullanıcı müdahalesi ile çözümlenebilen durumlar arasındadır. Bu nedenle kombide arıza var diyerek servis talebinde bulunulması hem yanlış bir durum olur hemde arızanın söz konusu olmadığı zamanlarda arızalı diyen kullanıcılar Vaillant servis tarafından herhangi sorun görülmemesi halinde boşuna ücret ödemek durumunda kalırlar. Vaillant servis tarafından gelindiği zaman öncelikle bazı durumlar kontrol edilir. Sizlere belirttiğimiz bu gibi durumlar Vaillant servis çağırmadan yapılacaklar arasına girer. Kombide arıza var gözüyle bakmadan önce her Vaillant kombi kullanıcıları ilk olarak dairede gazın olup olmadığını kontrol etmelidirler. Gaz vanaları kapalı konumda ise kombinin arızaya geçmesi olağandır. Bu durumda gaz vanasını açmanız gerekir. Gaz vanaları doğalgaz borusu ile paralel olmaktadır. Paralel konuma geldiği zaman kombiye gaz gider ve yaşadığınız sorun kullanıcı müdahalesi sayesinde çözümlenebilir. Bir diğer kontrol etmeniz gereken durum ise kombi içerisinde bulunan su seviyesidir. Basınç değeri eğer 1 barı altındaysa kombide sorun yaşanır. Bu durumda her kullanıcıların basınç düşmesi halinde yapmaları gereken işlem su basınç seviyesini 1,5 bara getirmeleridir. Son olarak yapmanız gereken işlemden birisi de kombi zaman zamana arıza yaşattığında üç saniye elinizi reset tuşundan ayırmadan basmanızdır. Bazı zmaanlarda kombi arızaya geçtiğinde reset ihtiyacı duyabilir ve reset sonrasında da çalışabilir.

Bugünkü bloğumuzda sizlere Vaillant servis çağırmadan yapılacaklar konusunda bilgi vermiş bulunuyoruz. Belirttiğimiz işlemler uzman teknisyenler dairenize geldiğinde ilk kontrol edecekleri durumlar arasındadır. Bu nedenle sizlerde öncelikle kombide arıza olduğunu düşünmeden bu tür adımları kontrol ediniz ve sonrasında karar veriniz. Vaillant Kombi Servisi olarak daima huzurlarınzıda bulunmaya devam edecektir.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page