top of page

Vaillant Kombi Ses Yapıyor

Kış aylarının gelmesi ile birlikte kombileri daha çok kullanır olduk. Kombileri bu kadar çok tercih etme sebebimiz tasarruflu olmaları ve de sessiz çalışmalarıdır. Tabi ki zaman içerisinde kullanmakta olduğumuz kombiler arıza verebilir veya değişik sesler de çıkartabilirler. Vaillant kombi ses yapıyor ise farklı parçalar farklı sorunlar olabilir. Yani birçok sebebi olabilir çünkü kombi içerisinde bulunan birçok parçalar bozulmuş ya da arızalanmış olabilir. Siz kombi kullanıcılarını şimdi arz ederseniz sizleri kısaca bilgilendirelim.

Vaillant Kombi Ses Yapıyor ise Sebebi Nedir?

Vaillant kombi her zaman ses yapmaz. Ve her ses yaptığı durumlar arıza sayılmaz. Dilerseniz sizlere öncelikle kombinin ses yapma problemi hakkında bilgiler sunalım. Sıcak su kullanımında peteklerin çalıştırdığında ses yapıyorsa bu ateşleme sesidir. Kombinin normal çalıştığını gösterir. Bu durumda kombinin bir sorunu yok demektir. Fakat bunun dışında kombi sürekli ses yapıyor ise şu nedenler söz konusu olabilir.

→ Kombiniz uzun süre bakımsız kalmış olabilir. Onun için her 1 yılda bir kereye mahsus mutlaka kombi bakımınızı yaptırınız. Eğer yaptırdıysanız gaz grubu ya da üç yollu vanada sorun olabilir. Bunun yanında fan motorunun rulmanları dağılmış olabilir. Ya da devir daim pompası da arızalanmış olabilir. Kombi kapağı gövdesi gibi parçalar yanlış takılmış ise veya yerinden çıkmış ise ses yapabilir.

Başında da belirtiğimiz gibi bunun birçok sebebi olur. Çünkü kombi birçok parçayla çalışıyor. Eğer bu sorunların dışında kombiniz halen ses yapıyorsa bu durumda sizin yapabileceğiniz bir işlem yoktur.

Vaillant Kombi Ses Yapıyor ise Kullanıcı Neler Yapmalıdır?

Vaillant kombi ses yapıyor ise bu duruma kullanıcı olarak müdahale edemezsiniz. Bu nedenle de uzman ekiplerden yardım almanız gerekmektedir. Servis çağırmalısınızdır.

7 / 24 saat çağrı merkezimiz sizlere hizmet vermekteyiz. Bizleri sadece bir gün önceden aramanız randevu kaydı oluşturmanız yeterli olacaktır. Kombinizde oluşan ses yapma sorunlarında uzman ekibimizle sizlere yardımcı olmaya tam donanımlı olarak hazır bulunacağız. Bizleri ararsanız sizlere yardımcı olacağız ve sorununuzu mutlak şekilde çözümleyeceğiz. Dilerseniz hemen iletişime geçebilirsiniz.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page