top of page

Oda Termostatı

Vaillant kombi kullanımın da birçok tasarruf yöntemleri vardır. Doğalgazdan tasarruf elde edilmesinin yollarından biride oda termostatı kullanımıdır. Sarfiyatın önüne geçilmesi ve büyük oranda tasarruf sağlamak için oda termostatı kullanımı önemlidir. Kombi tüketicileri her zaman tasarruf elde etmenin yollarını arar ve bu konuda çözüm yolu bulmak ister. Bizlerde bunun bilincinde olarak sizlere yardımcı olmak için sayfamızı oluşturduk. Oda termostatı kullanımı hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Oda Termostatı Neden Kullanılır?

Oda termostatı bulunan dairelerde veya iş yerlerinde tüketiciler büyük oranda tasarrufu sağlamış olurlar. Kombi tüketicisi olarak oda termostatı kullanarak enerjiden tasarruf edebilir ve bu sayede yüksek gelen faturalardan kurtulabilirsiniz.

►►► Sarfiyatın önüne geçilmesi için tüm doğalgaz kullanıcılarına oda termostatı kullanmalarını önermekteyiz. Oda termostatı kullanım alanı genelde kullanıcılar tarafından belirlenir. Bu anlamda kullanıcı hangi odasında kullanmak istiyorsa o odaya kombi ya da kazandan bağlantı yapılır. Tabi bu seçimini yaptığınız oda termostatına göre de değişebilir.

Kaç Çeşit Oda Termostatı Vardır?

Oda termostatı günümüzde frekanslı ve kablolu olarak 2 gruba ayrılır.

  • Frekanslı olan oda termostatını seçtiyseniz eğer modül kullanılır. Bir modül kombi ya da kazana bağlanır diğer modül de istediğiniz bir odaya takılır.

  • Kablolu tercih ettiğinizde ise kombi ya da kazandan yine istediğiniz bir odaya kablo çekilir ve bu şekilde oda termostatı aktif hale getirilir. Oda termostatı üzerinde ısı kademeleri yer alır ve dairenizin sıcaklığını buradan ayarlayabilirsiniz.

*** Daire sıcaklığı ayarlamış olduğunuz ısıya erişinde kombi çalışmasını durdurur ve bu da tasarrufun yaşanmasını sağlar. Çünkü bu arada yakıt tüketimi olmaz. Bu sayede kullanıcı olarak sarfiyatın önüne geçmiş olur ve tasarrufu sağlamış olursunuz. Daireniz ayarlamış olduğunuz sıcaklığın altına düştüğünde oda termostatı bu durumda tekrar devreye girer ve kombiyi çalıştırır.

Oda termostatı kullanımı yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi en ideal tasarruf elde etmenin yollarından birisidir. Sizlerde cihazı kullanarak ev ekonomisine katkıda bulunabilir ve rahatlığı yaşayabilirsiniz. Oda termostatı kullanımı hakkında teknik bilgiler almak için çağrı merkezimizi de arayabilir ve merak ettiklerinizi çağrı merkezi çalışanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Her daim siz kullanıcılara yardımcı olmaya çalışmakta ve hizmet sunmaktayız.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page